Marco Loretti Giveaway Hivatalos Nyereményjáték Szabályzat

Bevezetés

A Marco Loretti Giveaway nyereményjátékban való részvétellel a résztvevők elfogadták ezeket a feltételeket. A nyereményjátékot a NextLevel, d.o.o., Usnjarska cesta 18, 1275 Šmartno pri Litiji, Szlovénia, a Marco Loretti védjegy tulajdonosa szervezi és bonyolítja le, és minden résztvevőnek be kell tartania ezeket a szabályokat.

Nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték 2024. június 14. 00.00 órától 2024. július 14., 23.59 (CEST) óráig tart, amely megfelel az UEFA EURO 2024 labdarúgó-Európa-bajnokság időtartamának.

Jogosultsági követelmények

A nyereményjátékban való részvételhez a résztvevőknek a következőket kell tenni:

Követni a Marco Loretti Instagram-fiókját (@marcoloretti_com), kedvelni és kommentelni a napi bejegyzéseket.

Alkalmazni az EURO24 promóciós kedvezménykódot a hivatalos weboldalunkon.

A nyereményjátékban csak olyan személyek (természetes személyek) vehetnek részt, akik a nyeremény odaítélésének napján nagykorúak (a 18. életévüket betöltötték). A nyereményjátékban nem vehetnek részt a szervező alkalmazottai vagy azok közvetlen családtagjai (házastárs, élettárs, szülők, gyermekek) és más személyek, akik bármilyen módon közvetlenül részt vesznek a nyereményjáték lebonyolításában. Minden résztvevő a saját nevében vehet részt a nyereményjátékban. A nyereményjátékban való részvétellel minden résztvevő elismeri, hogy minden megadott személyes adat a saját személyes adata, és elfogadja a Marco Loretti Giveaway Hivatalos Nyereményjáték Szabályzatát.

A nyereményjáték céljából és annak érdekében, hogy a nyereményjáték a jelen szabályoknak megfelelően történjen, a résztvevő a következő információkat adja meg a szervezőnek: keresztnév, vezetéknév, cím, e-mail cím és adóazonosító szám.

Részvételi feltételek

Napi részvétel:

Kövesse a @marcoloretti_com oldalát az Instagramon.

Lájkolja és kommentelje a 2024-es Európa-bajnokság mérkőzéséhez kapcsolódó napi Instagram-bejegyzést.

Kérjük, vegye figyelembe: Az Euro 2024 minden játéknapjára külön bejegyzés lesz elérhető. Egy adott bejegyzéshez fűzött hozzászólások csak az adott napra érvényesek, és nem számítanak részvételnek az azt követő napokon.

Heti részvétel:

Vegyen részt a heti nyereményjátékban úgy, hogy használja az EURO24 kuponkódot weboldalunkon a pénztárnál.

A résztvevők a nyereményjátékban egyszerre játszhatnak a napi és a heti nyereményért is.

A nyeremény részletei

Napi nyeremény: A napi nyertes egy napszemüveget kap a rendelkezésre álló kollekciónkból.

Heti nyeremény: Minden héten három nyertes egy-egy órát kap a válogatásunkból.

A nyertes kiválasztása és értesítése

Napi nyertesek: A nyerteseket véletlenszerűen választjuk ki azon résztvevők közül, akik követik az adott napi Instagram-bejegyzés irányelveit.

A napi nyeremények nyerteseit véletlenszerűen választjuk ki két nappal annak a bejegyzésnek a közzététele után, amelyen keresztül a résztvevők beléptek a nyereményjátékba, a "Részvételi feltételek" részben leírtak szerint. Minden napi bejegyzés két egymást követő napon áll nyitva a részvételre jogosult aktivitások fogadására, azaz a bejegyzés közzétételének napján és az azt követő napon (az első nap 00:00-tól a második nap 23:59-ig (CEST)). Például egy 2024. június 13-án közzétett bejegyzés esetében a résztvevők június 13-án és 14-én léphetnek kapcsolatba azzal, és a nyertest véletlenszerűen választjuk ki 2024. június 15-én.

Heti nyertesek: A nyerteseket véletlenszerűen választjuk ki azok közül, akik az EURO24 kuponkódot használták.

A heti nyeremény nyerteseit véletlenszerűen választjuk ki a nyereményjátékban vásárlással és az EURO24 kód használatával való részvétel hetét követő első napon, a "Részvételi feltételek" részben leírtak szerint. Az egyes hetekre vonatkozó jogosult megrendeléseket az alábbiak szerint vesszük figyelembe:

 • 1. hét (2024. június 14. 00.00 órától 2024. június 20., 23.59-ig (CEST)): A 3 nyertest véletlenszerűen választjuk ki 2024. június 21-én.

 • 2. hét (2024. június 21. 00.00 órától 2024. június 27., 23.59-ig (CEST)): A 3 nyertest véletlenszerűen választjuk ki 2024. június 28-án.

 • 3. hét (2024. június 28. 00.00 órától 2024. július 4., 23.59-ig (CEST)): A 3 nyertest véletlenszerűen választjuk ki 2024. július 5-én.

 • 4. hét (2024. július 5. 00.00 órától 2024. július 11., 23.59-ig (CEST)): A 3 nyertest véletlenszerűen választjuk ki 2024. július 12-én.

 • 5. hét (2024. július 12. 00.00 órától 2024. július 14., 23.59-ig (CEST)): A 3 nyertest véletlenszerűen választjuk ki 2024. július 15-én.

Értesítés: A nyertesekkel közvetlen Instagram-üzenetben vagy e-mailben vesszük fel a kapcsolatot, és közzétesszük @marcoloretti_com Instagram-profilunkon.

A nyeremény elfogadása

A nyerteseknek hozzá kell járulniuk a nevük és fényképük promóciós anyagokban történő felhasználásához. A nyeremények nem cserélhetők, nem ruházhatók át, és készpénzre nem válthatók. A nyereményeket postai úton vagy futárszolgálattal küldjük el a nyerteseknek, a nyertesek számára további szállítási költség nélkül. Ennek érdekében a nyerteseknek meg kell adniuk postai címüket a szervezőnek.

A szervező fenntartja a jogot, hogy ne ítélje oda a nyereményt abban az esetben, ha:

 1. a nyertes nem teljesíti a nyeremény átvételéhez szükséges követelményeket,
 2. kétség merül fel az adatok azonosságát illetően,
 3. a nyertes nem adja meg helyes adatait,
 4. a nyertes nem válaszol a nyeremény elfogadásáról tájékoztató e-mailre az e-mail kézhezvételétől számított 5 napon belül,
 5. megállapítást nyer, hogy a résztvevő a nyereményjátékban annak hivatalos feltételeit megsértve vett részt,
 6. minden más esetben, amikor a díj odaítélése nem lehetséges vagy nem jogszerű.


Általános Feltételek

A részvétel a jelen feltételek teljes elfogadását jelenti. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy kizárjon minden olyan résztvevőt, akiről kiderül, hogy megszegte ezeket a feltételeket, vagy csalárd tevékenységet folytatott, vagy ha megállapítást nyer, hogy hamis, helytelen adatot vagy más személy személyes adatait adta meg, vagy ha megállapítást nyer, hogy a résztvevő kiskorú, vagy fennáll annak gyanúja, hogy a résztvevő bármilyen módon visszaélt a nyereményjátékkel.

Adatvédelem

A résztvevők adatait csak a nyereményjáték lebonyolításához és az Adatvédelmi szabályzatunkkal összhangban használjuk fel, amely további részletekért elérhető.

A Feltételek módosításai

A szervező fenntartja magának a jogot, hogy bármikor módosítsa ezeket a feltételeket. A változásokat hatékonyan kommunikáljuk a szervező weboldalán és a közösségi média felületein keresztül.

A felelősség korlátozása

A szervező nem vállal felelősséget semmilyen technikai hibáért vagy késedelemért, amely akadályozhatja a nyereményjátékban való részvételt. A részvétellel a résztvevők mentesítik a szervezőt a nyereményjáték során, vagy a nyereményjáték vagy az odaítélt díj eredményeként bármilyen módon elszenvedett veszteségek vagy sérülések miatti minden felelősség alól.

Adókötelezettségek

Minden nyertes felelős a nyereményhez kapcsolódó, kifejezetten nem említett összes költség és kiadás megfizetéséért, beleértve, de nem kizárólagosan a jövedelemadókat, és minden egyéb költséget, amely ésszerűen felmerülhet a nyertesnél a nyeremény átvétele vagy felhasználása során. A nyertesnek konzultálnia kell egy adószakértővel, hogy megvitassák a nyertes sajátos helyzetét.

Érdeklődés

Ha kérdése van vagy további információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben a [email protected] címen.


A Marco Loretti Giveaway nyereményjátékban való részvétellel Ön tudomásul veszi és elfogadja ezeket a feltételeket.