Garancia és elégedettség

Gyors és biztonságos vásárlás

Tisztában vagyunk az adatbiztonság fontosságával. Ezért minden technológiai eszközt megvalósítottunk annak biztosítása érdekében, hogy a velünk megosztott adatok biztonságban, biztonságosan és bizalmasan kezelhetők legyenek. Az esetlegesen tárolt személyes adatokat csak belső célokra tároljuk. Azokban az esetekben, amikor a megrendelések pénzforgalmi szolgáltatón keresztül kerülnek feldolgozásra, minden adatátvitel titkosítva van.

Elkötelezett ügyfélszolgálat

Nagy jelentőséget tulajdonítunk a vásárlói elégedettségének. Ha aggályai vagy kérdései vannak, illetve ha megrendelést szeretne leadni, a hét minden napján de. 10 és du. 6 óra között itt vagyunk. Professzionális ügyfélszolgálatunkkal e-mailben, kapcsolatfelvételi űrlapon, a Facebook Messengeren vagy az Instagram Messengeren keresztül léphet kapcsolatba. Mielőtt kapcsolatba lépne velünk, javasoljuk, hogy először ellenőrizze a GYIK oldalunkat, mivel lehet, hogy ott megtalálja a választ a kérdésére.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha nem teljesen elégedett a termékkel, lehetősége van visszaküldeni és visszatérítést kérni, mely esetben nem teszünk fel kérdéseket sem! A terméket sértetlenül kell visszaküldeni 30 napon belül, és először ezen a linken keresztül kell benyújtania egy igénylőlapot.