Fizetés és szállítás

Online áruházunkban három fizetési mód áll a vásárlók rendelkezésére. Ezzel gyors és egyszerű vásárlást garantálunk. Bármelyik fizetési módot is választja, röviddel a megrendelés feldolgozása után PDF-számlát kap e-mail fiókjába.

 

Fizetési módok

- Utánvétes fizetés (készpénzben vagy hitelkártyával történő fizetés az áru kézhezvételekor): megrendelését készpénzben vagy hitelkártyával fizeti ki a csomagot szállító futárnak. Ennél a fizetési módnál további 700 Ft díj kerül felszámításra.

- Hitelkártya (Mastercard, Visa stb.): hitelkártyával fizetett megrendelések esetén az online tranzakciók egy SSL védelmi rendszerrel biztosított, biztonságos szerveren keresztül kerülnek feldolgozásra. Ez a rendszer gondoskodik a begépelt információk titkosításáról, lehetetlenné téve azok elkobzását.

- Fizetés banki átutalással: a megrendelés leadása után e-mailt kap a sikeres banki átutaláshoz szükséges összes információval. Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelését csak akkor szállítjuk ki, amikor a fizetést regisztrálta a bankunk, ami befolyásolhatja a végső kiszállítási időt.

 

Szállítási típusok

A vásárlók két szállítástípus közül választhatnak. Ha a normál szállítás kerül kiválasztásra, a szállítás ingyenes és 4-5 munkanapot vesz igénybe. Az expressz szállítás választása esetén további 1.349 Ft díj kerül felszámításra, és a szállítás 2-3 munkanapot vesz igénybe. A szállítást Magyarország területén mindkét esetben üzleti partnerünk, a kézbesítő cég Magyar Posta kezeli.

Ha csomagja a raktárunkból kiszállításra került, SMS-ben értesítést kap tőlünk. Az SMS tartalmazza a csomagszámot is, amellyel csomagját közvetlenül a Magyar Posta weboldalán, a következő linken nyomon követheti: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal. A kézbesítés napján SMS-t is kap a kézbesítő cégtől, amely Magyar Posta tájékoztatja Önt a kiszállításról.

Szállítási határidők

A www.marco-loretti.hu online áruház a megrendeléseket a hét minden napján a nap 24 órájában fogadja. A www.marco-loretti.hu weboldalon vásárolt termékeket a lehető leggyorsabban szállítjuk. Raktáron lévő áruk esetében a munkanapokon reggel 7 óra előtt leadott megrendelések még ugyanazon a munkanapon feldolgozásra és feladásra kerülnek. A munkanapokon reggel 7 óra után leadott megrendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra és feladásra. A hétvégén vagy a szlovén munkaszüneti napokon leadott megrendelések legkésőbb 2 munkanapon belül feldolgozásra kerülnek.

Abban az esetben, ha az áru nincs raktáron, ez egyértelműen feltüntetésre kerül a www.marco-loretti.hu weboldalon, és az ilyen árukat nem lehet megrendelni. Kivételes esetekben előfordulhat, hogy a termékből a megrendelés leadása után elfogy a készlet. Ebben az esetben erről a lehető legrövidebb időn belül értesítést kap. A raktáron lévő árukkal kapcsolatos további információ végett kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal e-mailben.

Felhívjuk figyelmét, hogy a végső szállítási időt a magyarországi ünnepnapok is befolyásolják, mivel a kézbesítő cég Magyar Posta munkaszüneti napokon nem dolgozik.

  

Szállítás bármely címre Magyarországon

A kézbesítő cég Magyar Posta az árut a megrendelésben megadott címre szállítja. A vevő által megjelölt szállítási cím lehet a munkahely vagy egy másik cím is, ahol a vevő ideje nagy részét tölti. Ha úgy döntött, hogy a megrendelését utánvéttel, a szállításkor kívánja kifizetni, biztosítsa, hogy legyen Önnél elegendő készpénz, illetve elegendő hitelkártya-egyenleg a bankszámláján a csomag kifizetéséhez.